КВІ
П'ятниця
19
21:25

​Поліцейські встановлюють водія, який втік з місця ДТП у Новограді-Волинському

Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 вересня близько 21:25 годин у районному центрі. Нині поліцейські встановлюють водія-учасника ДТП та автомобіль, а також просять громадян повідомити їм інформацію, що може допомогти розслідуванню.

Попередньо, водій невстановленого автомобіля, рухаючись вулицею Вокзальною, здійснив наїзд велосипедистку, яка рухалася у попутному напрямку.


Унаслідок ДТП жінка, 53-річна жителька району, отримала тілесні ушкодження та була доставлена до травматологічного відділення міської лікарні. Водій автомобіля поїхав з місця події.



Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває подальше встановлення обставин події.


Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відео реєстратора чи іншу інформацію стосовно вказаної події, що може бути важливою для слідства, просимо звернутися до Новоград-Волинського районного відділу поліції за адресою: вул. І.Франка, 3а або зателефонувати за номером (04141) 407-316 чи на спецлінію «102».


Поліція закликає всіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Сторінки:
Нагору