КВІ
Вівторок
16
06:36

​Поліцейські Житомирщини проаналізували результати своєї роботи за півроку

12 липня у Головному управлінні Нацполіції області відбулось засідання колегії за участі керівників галузевих служб та територіальних підрозділів щодо ефективності роботи за 6 місяців 2018. Детальний аналіз проведено за напрямами діяльності слідчих, кримінальної поліції, підрозділів превенції та стану дотримання дисципліни і законності у повсякденній роботі.

- У першу чергу, службова дисципліна працівників та особиста відповідальність керівників мають стати бездоганними. Сьогодення ставить нові виклики і нові завдання перед кожним поліцейським: від рядового до начальника найвищого рангу - без розуміння цього позитивного результату не буде, - сказав очільник ГУНП В’ячеслав Печененко, ропочинаючи роботу колегії. - Упродовж півроку у 6 територіальних підрозділах поліції області відбулась заміна керівників. Ми маємо достатній кадровий потенціал і молоде перспективне поповнення, яке має навчатись кращому у досвідчених працівників, аби вирішити питання якісного відбору і призначення особового складу.


Підтримку 5-тисячного колективу ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ регіону у питаннях наставництва присутнім висловив представник їх обласного осередку Петро Грозінський.


Загальний аналіз стану криміногенної ситуації в регіоні за напрямами діяльності провели заступники начальника ГУНП Олександр Радченко та Сергій Крупєй, керівники Управлінь превентивної діяльності та кадрового забезпечення Олександр Ляхович та Дмитро Слівінський, які зупинились як на позитивних тенденціях, так і прогалинах у роботі.


Так, з початку року слідчими розслідувано 35 тисяч кримінальних проваджень, з них понад 2,3 тисяч уже скеровано до суду. Водночас кількість кримінальних правопорушень, зареєстрованих на Житомирщині, у порівнянні з минулим роком зменшиласьна майже на 13% при збільшені на 5% їх розкриття. Дільничними офіцерами поліції виявлено та припинено майже 18,5 тисяч адміністративних правопорушень, про що свідчать відповідно оформлені матеріали. Мобільні рейдові групи Управління кадрового забезпечення ГУНП здійснили 33 раптові перевірки стану несенння служби працівниками територіальних підрозділів. За їх результатами вживались адекватні заходи реагування на виявлені порушення.


За результатами роботи уже традиційно відзначили кращих. Відтак комп’ютерною та оргтехнікою заохочено Коростишівський відділ, Ружинське, Житомирське районне та Радомишльське відділення поліції.

Вчора

Сторінки:
Нагору