БЕР
П'ятниця
29
00:41

​Поліція розслідує ДТП із двома загиблими у Хорошівській громаді

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 листопада близько 17:10 на автодорозі Житомир – Виступовичі – Могилів-Подільський, поблизу с. Комарівки Хорошівської територіальної громади. У результаті зіткнення транспортних засобів загинули чоловік та дружина.

Попередньо, водій автомобіля «Chevrolet Aveo», 53-річний житель м. Коростеня, рухаючись зі сторони м. Житомира, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з вантажівкою «Mercedes» під керуванням 39-річного громадянина Молдови.


У результаті ДТП водій «Chevrolet» та його пасажирка, 47-річна жителька м. Коростеня, загинули на місці події. Нині поліцейські з’ясовують всі причини та обставини події.


Водночас правоохоронці звертаються до водіїв із закликом суворо дотримуватися Правил дорожнього руху та заходів безпеки під час кермування. Зважайте на ускладнення дорожніх умов у зв’язку з настанням осінньої пори. Слизьке полотно, ранні сутінки, туман і опади – додаткові фактори ризику потрапляння у ДТП, тож будьте уважними та обережними.

Вчора

Сторінки:
Нагору