БЕР
Четвер
28
21:07

​Поліція розслідує обставини фатальної ДТП у Коростенському районі

Подія сталась 18 лютого у с. Ушомирі. Водій автомобіля «Шкода», не впоравшись з керуванням, зіткнувся з деревом за межами проїзної частини. Чоловік загинув на місці події. Розпочато досудове розслідування.

Близько 13-ї години до поліції надійшло повідомлення від фельдшера екстреної медичної допомоги про те, що на автодорозі сполученням Полісся-Гулянка сталося ДТП.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського райуправління поліції. Попередньо встановлено, що 39-річний житель с. Заріччя не впорався з керуванням, з’їхав з проїзної частини та врізався в дерево. Чоловік загинув на місці події.


Слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває встановлення причин ДТП.


Водночас правоохоронці звертаються до водіїв з проханням уникати різких маневрів на дорозі, дотримуватись швидкісного режиму, бути відповідальними, адже найменша помилка за кермом може мати непередбачувані наслідки.

Сторінки:
Нагору