БЕР
П'ятниця
29
06:58

​Поліція викрила трьох молодиків у крадіжках з сільських крамниць у кількох регіонах країни

Бердичівські правоохоронці встановили причетність трьох місцевих жителів до п’яти крадіжок з сільських крамниць та поштового відділення, учинених на Житомирщині. Також встановлено, що вони «гастролювали» й іншими областями України. Одного з правопорушників затримали бердичівські поліцейські, ще двох –чернівецькі колеги.

Упродовж останніх кількох місяців поліцейські зареєстрували низку крадіжок з продовольчих магазинів та поштового відділення у селах Бердичівського району. Із закладів зникали продукти харчування, тютюнові вироби, засоби гігієни, побутова хімія та інше майно.


Оперативники кримінальної поліції провели низку заходів, аби встановити та розшукати осіб, причетних до крадіжок. У результаті поліцейські затримали одного із правопорушників - 18-річного жителя району. Двох його товаришів, 31-річного та 19-річного бердичівлян, затримали на Буковині під час вчинення чергового злочину.


Як нині встановлено, молодики автомобілем їздили населеними пунктами та обирали магазини з найпростішими і ненадійними замками та вночі вчиняли злочини. Викрадені товари потім збували випадковим людям, а кошти витрачали на власні потреби.


– Працівники поліції під час проведення санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманих вилучили частину викраденого майна, – коментує начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук. – Нині встановлено, що вони вчиняли правопорушення на території Житомирської, Чернівецької, Вінницької та інших областей.


Нині триває досудове розслідування за ч.3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням в приміщення) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством молодикам може загрожувати позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору