КВІ
П'ятниця
19
09:41

​Поліція встановлює обставини травмування жителя Житомирського району

20 червня до Житомирської обласної лікарні з травмою голови було ушпиталено жителя Березівської територіальної громади. Попередньо, чоловік отримав тілесні ушкодження внаслідок падіння під час з’ясування стосунків зі знайомим. Нині у рамках розпочатого досудового розслідування триває встановлення всіх обставин.

Повідомлення про ушпиталення 35-річного жителя с. Черемошного надійшло до відділу поліції №1 Житомирського райуправління вдень 20 червня. Медики діагностували у чоловіка складний перелом кісток черепа та ушкодження головного мозку.


Чоловік зміг розповісти поліцейським, що минулого вечора невдало впав та вдарився головою. А причиною падіння став його знайомий, 22-річний житомирянин, з яким він спілкувався на порозі своєї оселі. Між ними виник конфлікт, під час якого молодший вдарив старшого кулаком, а той не втримався на ногах. Коли наступного дня чоловікові стало зле, рідні викликали йому «швидку допомогу».


Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) КК України, поліцейські встановлюють всі обставини події.


Законодавством таке правопорушення карається громадськими роботами на строк від 150 до 240 годин або виправними роботами на строк до 2 років, або обмеженням чи позбавленням волі на строк до 2 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору