БЕР
Четвер
28
18:59

​Поліція встановлює очевидців та свідків смертельної ДТП у Житомирі

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 8 листопада близько 10.40 по вул. Параджанова в обласному центрі, смертельні травми отримав 59-річний пішохід. Поліцейські звертаються до громадян за допомогою.

Попередньо встановлено, що поблизу будинку №62 по вул. Параджанова в обласному центрі водій автомобіля КАМАЗ, 56-річний житомирянин, рухаючись вулицею міста, учинив наїзд на пішохода, 59-річного жителя обласного центру, який переходив дорогу. Унаслідок ДТП пішохід загинув на місці події.


Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Сторінки:
Нагору