БЕР
Вівторок
19
07:42

​Поліція встановлює особу загиблого чоловіка, виявленого у водоймі поблизу Коростеня

15 вересня з дна затопленого кар’єру на околиці м. Коростеня було піднято тіло чоловіка. Правоохоронці встановлюють особу невідомого та просять громадян повідомити будь-яку інформацію про нього.

Тіло чоловіка, замотане у ряднину та зв’язане, виявили в затопленому кар’єрі на відстані 400 м від автодороги Київ-Ковель, в мікрорайоні «Пашини» у м. Коростені. Попередньо, його смерть була насильницькою, а тіло пробуло у воді близько тижня.


Нині триває досудове розслідування за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють особу загиблого та просять відгукнутись громадян, які володіють будь-якими відомостями про нього.


Прикмети: вік 35-50 років, зріст 190 см, середньої статури, волосся коротке, русявого кольору, має лобні залисини, очі карі, був неголеним. Післяопераційні шрами та родимі плями відсутні.


Особливі прикмети: на середньому пальці лівої руки татуювання у вигляді хреста, на зовнішній стороні долоні лівої руки, між великим та вказівним пальцями татуювання у вигляді літери «С.» (з крапкою).

Ймовірна зовнішність загиблого (фоторобот):


Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо особи загиблого або обставин події, повідомте за телефонами: (097) 974-34-63, (04142) 9-63-48 або «102», чи зверніться до найближчого відділу поліції.

Вчора

Сторінки:
Нагору