БЕР
П'ятниця
29
14:17

​Поліція встановлює свідків та очевидців смертельної ДТП, яка сталася під Житомиром

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 30 листопада на 126 км автодороги Київ-Чоп, смертельні травми отримала 43-річна пішохід. Поліцейські шукають свідків та очевидців події для встановлення усіх її обставин.

30 листопада близько 17:10 поблизу с. Гадзинка Житомирського району 27-річна водійка автомобіля «TOYOTA RAV4», рухаючись у напрямку м. Житомира, здійснила наїзд на пішохода, яка переходила проїзну частину дороги.


У результаті ДТП 43-річна жінка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події.


Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».

Сторінки:
Нагору