БЕР
П'ятниця
29
00:38

​Поліція з’ясовує обставини ДТП із трьома загиблими під Житомиром. Подробиці

Дорожньо-транспортна пригода сталася вранці 17 листопада у Житомирському районі. За попередніми даними, у результаті зіткнення іномарки з вантажівкою загинули троє людей. Розпочато кримінальне провадження.

Попередньо, близько 7.30 ранку на ділянці автодороги Київ – Чоп, поблизу с. Світина Житомирського району, водій автомобіля «Skoda Fabia», 18-річний житель Львівської області, рухаючись у напрямку Києва, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з вантажівкою «Scania» під керуванням 42-річного киянина.


Наразі відомо, що унаслідок зіткнення автівок загинули 3 людей: водій легковика та двоє його дорослих пасажирів. Серед загиблих 32-річний житель Новоград-Волинського району Житомирщини, особу другого пасажира поліцейські наразі встановлюють.


На місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП області та Житомирського районного відділення поліції.


Відомості про автопригоду внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з’ясування всіх причин та обставин смертельної ДТП.

Вчора

Сторінки:
Нагору