БЕР
Четвер
28
19:26

​Поліція з’ясовує обставини ДТП під Хорошевом з трьома травмованими

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 15:50 на 20 км автодороги Бараші-Топорище, між с. Михайлівкою та смт Хорошевом. Через перекидання автомобіля травми отримали троє пасажирів, серед яких 5-річний хлопчик. Поліція розпочала досудове розслідування.

Попередньо, водій автомобіля Renault Kangoo, 33-річний житомирянин, рухаючись у напрямку с. Ставків, допустив з’їзд за межі автошляху у кювет, де транспортний засіб перекинувся.


У результаті ДТП травми отримали пасажири автомобіля: 50-річна жителька смт Хорошева та 5-річний місцевий житель, а також 30-річна житомирянка. Їх доставили до місцевої лікарні. Також медики надавали допомогу ще одній пасажирці іномарки, 29-річній місцевій жительці, яка тілесних ушкоджень не отримала, однак перебувала у шоковому стані.


Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Сторінки:
Нагору