КВІ
П'ятниця
19
01:48

​Поліція з’ясовує обставини ДТП під Житомиром

Пригода сталась уранці 28 червня поблизу селища Новогуйвинського за участі автомобілів «Toyota Avensis» і «Daewoo Lanos». Унаслідок зіткнення транспортних засобів тілесні ушкодження отримали троє людей.

Попередньо відомо, що близько 8.30 на 187 км автодороги Виступовичі – Могилів-Подільський, поблизу повороту на селище Новогуйвинське Житомирського району, сталося зіткнення двох автомобілів: «Toyota Avensis» під керуванням 64-річного жителя Олевщини та «Daewoo Lanos», за кермом якого знаходився 47-річний киянин.


Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди тілесні ушкодження різного ступнею тяжкості отримали пасажири обох автомобілів: у «Daewoo Lanos» постраждали киянки віком 43-х та 17-ти років, у «Toyota» - 69-річний житель м. Житомира. Усі троє постраждалі були доставлені до медичних закладів обласного центру.


Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Обставини та причини, що призвели до вказаної дорожньої пригоди, з’ясовуються.

Вчора

Сторінки:
Нагору