КВІ
Четвер
18
03:08

​Поліція Житомирщини закликає громадян не залишати особисті речі без нагляду у публічних місцях

Днями у Коростені та Народичах поліцейські викрили крадіїв мобільників. Правоохоронці застерігають громадян: неуважністю власників цінних предметів або мобільних ґаджетів часто користуються шукачі легкої наживи. А відтак радять уважніше ставитись до майна і не залишати речі без нагляду.

У м. Коростені поліцейські встановили, що до крадіжки мобільного телефону у 55-річного дачника причетний 34-річний місцевий житель. Заява про вчинення злочину надійшла до поліції у середині вересня. За словами заявника, поки він хазяйнував у заміському обійсті, хтось викрав його мобільний телефон, залишений на видноті.


Викритий у крадіжці коростенець свою вину визнав. Нині його перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень.


У Народицькому районі оперативники кримінальної поліції викрили 40-річного жителя райцентру, який поцупив мобільник у селянина із сусіднього Лугинського району. Разом чоловіки гостювали в одному з домоволодінь райцентру. Викрадений ґаджет правоохоронці вилучили.


У Пулинському районі поліцейські встановлюють особу, причетну до викрадення мобільного телефону у 18-річного парубка. Хлопець відпочивав у будинку культури в одному із сіл і не зчувся, як хтось витягнув з кишені його штанів вартісного ґаджета.


Усі обставини вказаних подій з’ясовуються у рамках розпочатих за вказаними фактами кримінальних проваджень за ч.1 ст.185 (Крадіжка) ККУ.


Водночас правоохоронці закликають до уважності усіх громадян. Пам’ятайте, що вашою легковажністю можуть скористатися «шукачі легкої наживи», які полюють на залишені власниками без нагляду цінні предмети, гаманці, сумки, мобільні ґаджети тощо. Перебуваючи у публічних місцях, спілкуючись із незнайомими людьми або й просто під час поїздок у транспорті слідкуйте за особистими речами, кишенями одягу та будьте уважними, аби не дати злодіям шансів збагатитися за ваш рахунок.

Вчора

Сторінки:
Нагору