КВІ
Субота
20
07:59

​Помер у лікарні: На Житомирщині під час сутички чоловік отримав ножове поранення

Слідчі Бердичівського райвідділу поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури оголосили 44-річному містянину підозру у смертельному травмуванні чоловіка. Досудове розслідування триває. Уранці 1 листопада до поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть 50-річного бердичівлянина у реанімаційному відділенні лікарні.

Для встановлення усіх обставин у медзакладі та за місцем проживання чоловіка працювали поліцейські слідчо-оперативної групи. Експерти вилучили низку речових доказів, у тому числі знаряддя, яким, ймовірно, було завдано тяжких травм потерпілому.


У результаті за зібраною інформацією оперативники встановили, що напередодні потерпілий із двома товаришами розпивали спиртне в альтанці поблизу будинку. Раптово між ним та 44-річним чоловіком виник конфлікт, що переріс у сутичку із застосуванням ножа.


Як згодом діагностували медики, потерпілий отримав поранення гомілки, що призвело до масивної крововтрати. Чоловіка негайно доставили до лікарні, де він помер.


Наразі поліцейські розслідують кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Слідчі поліції оголосили чоловікові про підозру у вчинені вказаного діяння. Досудове розслідування триває.


Підозрюваному, за чинним законодавством, загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору