БЕР
П'ятниця
29
10:00

​Попільнянські поліцейські затримали крадія з місцевого кафе

Правоохоронці встановили причетність 38-річного жителя райцентру до крадіжки грошей у жителя району, який завітав до місцевого кафе. Нині триває з’ясування обставин події.

За словами заявника, 26-річного жителя району, близько 15.00 6 лютого він зайшов до закладу харчування. На кілька хвилин він відлучився від столика, залишивши без нагляду свій рюкзак. Згодом виявив пропажу 2700 гривень.


На місці події поліцейські встановили особи відвідувачів, які перебували на час вчинення правопорушення у приміщенні. У результаті з’ясували, що злодіяння вчинив 38-річний житель смт Попільні. У чоловіка вилучили викрадене. Він уже раніше притягувався до кримінальної відповідальності.


Нині триває подальше з’ясування обставин події. Причетному до крадіжки може загрожувати покарання від штрафу до обмеження чи позбавлення волі.


Шановні громадяни! Відповідально ставтеся до збереження власних коштів та майна. Перебуваючи у місцях масового скупчення людей, на автостанціях та вокзалах, у кафе, барах, розважальних та торгівельних закладах тощо, будьте уважними та обачними. Не демонструйте всім вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Цим ви можете привернути увагу зловмисника та зазнати значних збитків.

Вчора

Сторінки:
Нагору