БЕР
Четвер
28
17:58

​Повна зала глядачів, оплески, емоції та сльози – у Житомирі відкрили 79-й театральний сезон

Цього року театральний сезон, як і багато іншого в нашому житті, проходить у незвичних умовах. Для тих, хто долучився до відкриття 79-го театрального сезону Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги, цей захід став чимось надважливим. Адже усвідомлення того, що люди можуть прийти на виставу під час війни, викликає неабиякі емоції.

З початку повномасштабної збройної агресії рф проти України багато акторів Житомирського театру стали до лав територіальної оборони та ЗСУ. Інші ж почали займатися волонтерською діяльністю. Але ніхто не забув про мистецтво. Вони й надалі продовжують воювати на культурному фронті.


Це актори нашого драмтеатру продемонстрували й на сцені у виставі “Украдене щастя” за мотивами однойменної п’єси Івана Франка.


“Незабутні враження від чудової гри акторів, режисури й всього творчого колективу. Неймовірно талановита команда професіоналів, яких об’єднала любов до мистецтва. Глядацька зала Житомирського драмтеатру знову ожила після довгої перерви. Безмежно вдячний усім за роботу та відданість своїй справі. Але маємо пам’ятати, що за таку можливість повинні дякувати нашим захисникам, які надійно тримають оборону та щодня нищать ворога для того, щоб ми могли жити повним життям”, – сказав заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець.


Сторінки:
Нагору