КВІ
Субота
20
04:30

​Проблеми працевлаштування осіб з інвалідністю та учасників АТО обговорили у Лугинах

У районному центрі зайнятості відбувся круглий стіл з представниками органів місцевої влади на тему «Проблеми працевлаштування осіб з інвалідністю та учасників АТО».

Участь у зібранні взяли заступник голови райдержадміністрації В.Якухно; перший заступник голови Лугинської територіальної громади В.Давидюк; начальник служби у справах дітей А.Таргонська; начальник відділу та головний спеціаліст Управління праці та соціального захисту населення РДА С.Антоненко і Т.Татарнікова; головний спеціаліст відділу Лугинського бюро правової допомоги О.Левченко, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Лугинської РДА А.Таргонський.


Директор центру зайнятості В.Можаровська поінформувала присутніх про стан та основні тенденції ринку праці, ознайомила з послугами, які надає служба зайнятості населенню та роботодавцям, а також розповіла про законодавчі ініціативи щодо стимулювання роботодавців до створення робочих місць та працевлаштування безробітних, зокрема на забезпечення роботою інвалідів та учасників бойових дій пропонується компенсувати витрати на оплату праці до двох років їхньої зайнятості.


С.Антоненко розповів про програми, спрямовані на вирішення проблемних питань осіб з інвалідністю та заходи шодо професійної адаптації учасників антитерористичної операції.


Норми чинного законодавства стосовно пільг учасників АТО роз’яснив О.Левченко, також наголосив на можливості надання Лугинським бюро правової допомоги всебічної правової допомоги учасникам АТО та особам з інвалідністю.

Вчора

Сторінки:
Нагору