БЕР
П'ятниця
29
00:58

​Прокурор Житомирщини Олег Василів під час зустрічі у Коростишеві обговорив проблеми, які хвилюють місцеві громади

У п’ятницю, 24 липня 2020 року, прокурор Житомирської області Олег Василів разом із керівниками силових структур взяв участь у зустрічі із жителями Коростишівського, Попільнянського та Черняхівського районів, яка відбулася у місті Коростишеві під головуванням очільника Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.

Під час робочої зустрічі порушувалася низка проблемних питань, наявних у місцевих громадах, які потребують невідкладного вирішення, у тому числі й щодо підвищення ефективності вжиття заходів та результативності роботи правоохоронних органів.


Зокрема, серед таких - незаконне використання земельних паїв, самовільні вирубки лісу та встановлення їх законності, виявлення та закриття нелегальних гральних закладів, незаконний рух перевантажених транспортних засобів тощо.


У ході зустрічі прокурор області Олег Василів відповів на усі запитання місцевих жителів, а також запевнив, що порушені проблеми, вирішення яких належить до компетенції органів прокуратури, будуть додатково вивчені місцевими прокуратурами та по кожній буде прийняте відповідне законне рішення.

Вчора

Сторінки:
Нагору