БЕР
Четвер
28
12:48

​Прокурором Житомирської області активізовано роботу правоохоронців щодо припинення протиправної діяльності АЗС

Прокурором Житомирської області Олегом Василівим, з метою забезпечення координації роботи правоохоронних органів області з протидії та припинення діяльності незаконних АЗС на території регіону 27.12.2019 проведено нараду за участю керівників ГУ Державної фіскальної служби в області та Управління Служби безпеки України в області.

На нараді прокурором області наголошено на необхідності оперативного та невідкладного виконання доручення Уряду та керівництва держави щодо негайного припинення протиправної діяльності АЗС в області.

Цього ж дня слідчим відділом УСБУ в області розпочато кримінальне провадження за фактами незаконного збуту пального та порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, за ч. 1 ст. 204, ч. 1 ст. 272 КК України.


За версією слідства, невстановлені особи на території м. Житомира та регіону організували незаконне зберігання та збут паливно-мастильних матеріалів невідомого походження сумнівної якості у необладнаних належним чином місцях та без дозвільних документів.


У межах кримінального провадження на даний час проводяться першочергові слідчі дії та огляди із залученням фахівців територіальних управлінь Держпраці та Державної фіскальної служби.


Досудове розслідування проводить слідчий відділ УСБУ в Житомирській області за процесуального керівництва прокуратури області.

Вже припинено діяльність чотирьох нелегальних автозаправних станцій.


Координаційна робота прокуратури Житомирської області щодо спільної з Управлінням СБУ в області та ГУ ДФС в області діяльності з виявлення незаконних АЗС в регіоні триває, про подальші результати на цьому напрямку громадськість буде повідомлено додатково.

Вчора

Сторінки:
Нагору