КВІ
Середа
24
02:41

​У Житомирі після капітального ремонту на проїжджій частині однієї з вулиць збирається вода

На проїжджій частині поблизу перехрестя вулиці Каракульної та провулку 1-го Винокурного після дощів і танення снігу збирається вода. Калюжа ускладнює прохід місцевим жителям, які кажуть, що вода стала збиратися після того, як на дорозі два роки тому провели капітальний ремонт.

Про це Суспільному розповів місцевий житель Олександр Губарев. За його словами, до ремонту вода після опадів на дорозі довго не лишалася.


"Приблизно 2 роки тому робили дорогу, але почали з того боку і нахилом робили донизу. Потім дійшли до провулку 1-го Винокурного, а там дорога вища. І як іде дощ все збирається і стікає під оту хвіртку. А як тут ще хтось авто поставить, то людям взагалі ніде пройти. Ми вже самі насип тут зробили, люди під самим забором проходять, щоб обійти цю дорогу. До цього воно всмоктувалось і не було проблем, хіба тільки грязюка лишалася і все", – говорить Олександр Губарев.


Ще одна місцева жителька Надія Сердюкова розповідає, що вода з проїжджої частини стікає у її подвір’я.


"Є водії, які їдуть тихо і спокійно, за що я їм вдячна, – каже жінка. – А є й ті, котрі як крутнуть колесом, то вся вода опиняється у мене в дворі. Та і так видно, коли ідеш, що там канави".


За словами головного інженера міського управління автомобільних шляхів Юрія Собчука, вода на даній ділянці дороги збирається через відсутність водостоків


"Рішення можливе одне – зміна асфальтного покриття, тобто, вирівнювання двох вулиць на одній площині. На даний час коштів на це немає. Наразі ми, в першу чергу, проводимо ремонт на тих вулицях, де дороги максимально пошкоджені. І вже на залишок коштів будемо старатися виконувати дані роботи", – поінформував Юрій Собчук.


Представник комісії з безпеки дорожнього руху Роман Кравчук каже, що до вирішення питання треба підходити комплексно. Спочатку потрібно розробити проєктну документацію, оскільки на одному провулку є водовідведення, а на іншому – немає. За його словами, вирішення цієї ситуації залежить виключно від фінансових можливостей бюджету Житомира.

Вчора

Сторінки:
Нагору