БЕР
Четвер
28
13:16

Радник голови Рівненської обласної федерації футболу став радником губернатора Житомирщини

​Голова облдержадміністрації Ігор Гундич призначив радником на громадських засадах із питань розвитку спорту Володимира Гребьонкіна. Він очолює громадську організацію «Клуб вболівальників "LuckyFans"», а також є радником голови Рівненської обласної федерації футболу.

Володимир Гребьонкін відмічає на Житомирщині активність ігрових видів спорту та може поділитися досвідом клубного будівництва.


– Володимире, Ви будете консультувати стосовно якихось певних видів спорту чи загальних питань?

– Зараз бачу в області активність щодо ігрових видів – футбол, волейбол, футзал тощо. Однак досвід, який я маю стосовно клубного будівництва, спортивного маркетингу, стане у нагоді й окремим спортсменам. Тим, кому цікаво поспілкуватися, запитати порад, скажу, що номер мого телефону нададуть у приймальні голови ОДА. Мене радує, що на Житомирщині усе більше уваги приділяють розвитку спорту. Ігор Петрович "захворів" цим напрямком, звісно у позитивному значенні цього слова. Власне тому ми й домовилися про співпрацю. Іще зауважу – радує і те, що розвивається інфраструктура: реконструюється центральний стадіон, в обласному центрі готують реконструкцію стадіону «Спартак» та ін., – зазначає радник.


– Ви згадали про досвід клубного будівництва – розкажіть про це докладніше.

– У 2015 році з невеликою командою небайдужих ми відродили професійний футбол на Рівненщині – досягли того, що «Верес» за два роки почав виступати у Прем’єр-лізі. За цей час у нас уже накопичилося багато напрацювань, із якими готові поділитися з іншими. Футбол – це наймасовіший вид спорту, він може дати багато позитивів – уже перевірено. Власне тому з головою ОДА ми найбільше часу зараз говоримо про розвиток ФК «Полісся». Він докладає усіх зусиль, щоб команда підвищилася у класі. До всього я маю досвід роботи у столичних PR-агенціях, працював з транснаціональними компаніями – ці знання також зараз застосовую стосовно спорту.


– Попри те, що Ви живете й працюєте у Рівному, Житомирщина Вам не чужа?

– Так, я виріс у Житомирі, тут живуть мої батьки, друзі. Я навчався у Житомирському державному університеті імені Івана Франка, потім три роки викладав у ньому одну з журналістських дисциплін. Працював журналістом і редактором житомирських медіа. Тому добре обізнаний зі справами краю.

Вчора

Сторінки:
Нагору