КВІ
Четвер
25
04:31

​Рятувальники ліквідували займання стерні та сухостою загальною площею 11 га

Упродовж минулої доби в регіоні виникло сім загорянь сухостою, під час яких вогнем пройдено 11 га території. Найбільше горіло у Коростенському районі – там сталося п’ять пожеж із зазначеної кількості. Зокрема, вчора о 17:30 рятувальники отримали повідомлення про таку пожежу, що виникла між селом Селець та смт Народичі Коростенського району.

По прибуттю рятувальників на місце події з’ясувалося, що на полі горить 4 га сухостою. Вітер, висока температура та відповідно велика сухість сприяли розповсюдженню пожежі. Вогонь швидко поширювався в бік житлових та господарчих будівель.


О 19:15 вогнеборцям вдалося локалізувати загоряння та о 19:40 ліквідувати. Ними не допущено збільшення площі пожежі та перекидання полум’я на будівлі. Попередня причина займання – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.


Слід зазначити, що того ж дня рятувальники вже виїжджали на ліквідацію сухостою у смт Народичі Коростенського району. Там за межами населеного пункту зайнялись післяжнивні залишки на загальній площі 2 га.


Крім того, учора бійці ДСНС ліквідували ще пять займань сухої рослинності на загальній площі 5 га та стільки ж загорянь сміття площею 0,35 га.

Вчора

Сторінки:
Нагору