КВІ
Субота
20
11:15

​Рятувальники, поліцейські та соціальні працівники провели профілактичний рейд у селах на Коростенщині

Фахівці ДСНС активно проводять профілактичні бесіди з громадянами з метою донесення до людей правил пожежної безпеки під час опалювального сезону.

Так, 29 листопада рятувальники спільно з представниками Національної поліції та працівником соціальної служби провели профілактичне відпрацювання ряду населених пунктів Іршанської територіальної громади Коростенського району з людьми, які перебувають в складних життєвих умовах та які знаходяться на соціальному обслуговуванні.


У ході спілкування з громадянами, працівники Служби порятунку «101» звернули увагу на основні правила пожежної безпеки в побуті, зокрема,користування опалювальними приладами. Зауважили на необхідності очищення димоходів від сажі, усунення тріщин на грубах та перевірки справності електронагрівальних приладів опалення.



Крім того, організатори акцентували увагу на безпеці дітей, звернувшись до батьків з проханням не залишати малечу без нагляду та проводити якомога більше бесіди щодо дотримання правил безпеки в побуті й на вулиці.


Також фахівці нагадали господарям приватних домоволодінь алгоритм дій при виявленні вибухонебезпечних предметів та вручили пам’ятку із текстами застережень.

Вчора

Сторінки:
Нагору