БЕР
Четвер
28
16:25

​Ревнощі та алкоголь: На Житомирщині під час нічного застілля поранили чоловіка

Коростенські поліцейські розслідують травмування через ревнощі жителя Іршанської громади

7 листопада раптовий конфлікт між двома чоловіками у с. Добрині Іршанської громади закінчився для одного з них у лікарні, а для іншого – у відділі поліції. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.


Повідомлення про госпіталізацію 28-річного чоловіка надійшло до поліції від фельдшера близько першої ночі. За отриманою інформацією, у нього було діагностовано проникаюче поранення черевної порожнини.


Для з’ясування обставин до села виїхали працівники слідчо-оперативної групи Коростенського райуправління.


Попередньо встановлено, що в одному з будинків села звечора тривало застілля. Після півночі між двома його учасниками виник раптовий конфлікт на грунті ревнощів. Відтак 25-річний господар оселі, не знайшовши достатньо словесних аргументів, застосував до гостя силу. У результаті 28-річному уродженцю Київщини знадобилась медична допомога та оперативне втручання.


За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Триває встановлення усіх обставин. Проведено огляд місця події, вилучено речові докази, опитано очевидців та свідків події, призначено низку експертних досліджень.

Сторінки:
Нагору