БЕР
Четвер
28
14:15

​Резонансна справа у Житомирі: Поліцейські розпочали кримінальне провадження за фактом конфлікту між юнаками

Для встановлення всіх обставин проводяться слідчі дії, зокрема правоохоронці опитали учасників події та призначили судово-медичну експертизу.

Вранці, 30 квітня, до поліції надійшло повідомлення від жителя Соколовського дачного масиву Житомирського району про вчинений відносно нього злочин. За словами 19-річного хлопця, він під виглядом дівчини познайомився через Інтернет-мережу із 17-річним парубком та домовився про зустріч 29 квітня о 23:00. В обумовлене місце, лісову околицю обласного центру, заявник прийшов в образі дівчини - з макіяжем, перукою та одягом. За письмовими показами заявника, після нетривалого спілкування між новими знайомими відбувся оральний статевий акт, на який він погодився за власним бажанням.


Потому один із партнерів запідозрив, що зустрівся не з дівчиною - і між ними виник конфлікт. Під час сутички повз парубків проїжджав транспортний засіб, водій та пасажири якого втрутились у ситуацію.


У результаті у заявника відібрали мобільний телефон, нанесли йому тілесні ушкодження та роздягнули, змусивши у такому вигляді йти додому.


За вказаним фактом поліцейські того ж дня розпочали кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією – ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України. Після проведення всіх слідчих дій можлива додаткова кваліфікація події.


Слідчі Житомирського відділу поліції призначили судово-медичну експертизу для встановлення ступеня тяжкості нанесених заявнику тілесних ушкоджень. Поліцейські опитали потерпілого у лікувальному закладі, встановили особу і поспілкувалися із його 17-річним Інтернет-знайомим. Встановлюються інші учасники події.


Розслідування кримінального провадження перебуває на контролі керівництва поліції Житомирської області.

Вчора

Сторінки:
Нагору