КВІ
П'ятниця
19
00:42

​Робота зі встановлення долі та місцезнаходження військовослужбовців триває постійно, — Олег Котенко. ВІДЕО

У приміщені Житомирської обласної військової адміністрації 27 липня відбулася зустріч Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти, за особливих обставин Олега Котенка з рідними військовослужбовців, які під час виконання бойових завдань із захисту України потрапили в полон або зникли безвісти.

Так, Олег Котенко зазначив, що робота зі встановлення долі та місцезнаходження військовослужбовців триває постійно, зокрема, під час подібних виїзних зустрічей, рідні військовослужбовців мають змогу особисто дізнатися про тих, хто зник безвісти або знаходиться у полоні, а також отримати алгоритм подальших дій.


Також він додав, що за допомогою у пошуку своїх рідних, з якими втрачено зв’язок, представники сімей можуть звертатися за телефоном 0 (800) 339-247. Також для громадян, які виїхали за кордон, діє ще один номер телефону — (095) 896-04-21, за яким подати заявку на пошук військовослужбовців можна через будь-який месенджер.


Крім того, як зазначив представник координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов, в Україні діє Національне інформаційне бюро, яке надає повну та оперативну інформацію громадянам, чиї родичі під час виконання бойових завдань потрапили у полон. Також бюро приймає всю необхідну інформацію від рідних захисників за номером гарячої лінії 16-48.


Також діє пряма гаряча лінія координаційного штабу по роботі з військовополоненими, на яку можна звернутися за номером телефону: (095) 412-74-24. Запис до громадської приймальні на особистий прийом до штабу здійснюється за номером (044) 425-12-09.

Теги: відео

Вчора

Сторінки:
Нагору