БЕР
Четвер
28
18:50

​Розповсюджував серед дітей порнографічне відео - у Житомирі судитимуть педофіла

Порнографічне відео виготовляв та розповсюджував серед неповнолітніх через Instagram– у Житомирі судитимуть місцевого жителя

Ювенальними прокурорами Житомирської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт за фактом виготовлення, зберігання і розповсюдження зображень та відеопродукції порнографічного характеру серед неповнолітніх та розбещення малолітньої, а також зберігання наркотичного засобу жителем міста Житомира (ч. ч. 2, 3 ст. 301, ч. 2 ст.156, ч.1 ст. 309 КК України).


Наразі Богунським районним судом міста Житомира справу прийнято до провадження та призначено підготовче засідання. За даними слідства, 37-річний житель Житомира займався злочинною діяльністю протягом березня-листопада 2020 року.

Зокрема, у власному помешканні виготовляв та зберігав відеопродукцію порнографічного характеру, яку систематично розповсюджував через приватні повідомлення спеціально створеного акаунта у соцмережі Instagram. Установлено, що з метою вчинення розпусних дій стосовно малолітньої, обвинуваченим було надіслано потерпілій майже два десятки відеофайлів порнографічного характеру.


Під час санкціонованого обшуку у помешканні фігуранта справи виявлено і вилучено планшет, телефон та комп’ютер – речові докази, за допомогою яких вчинявся злочин, а також особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.


Викрито незаконні дії за процесуального керівництва обласної прокуратури слідчими поліції спільно із співробітниками відділу контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки УСБУ в області.


Досудове розслідування проводило Головне управління Нацполіції в області.

Сторінки:
Нагору