БЕР
П'ятниця
29
07:50

​Шахтарю з Донеччини знайшли роботу у Новограді-Волинському

Житель Покровська, що на Донеччині, 33-річний Олег С. евакуювався з сім’єю на Звягельщину у травні. Як глава родини, де очікували на народження третьої дитини, одразу ж звернувся до Новоград-Волинський міський центр зайнятості у пошуках роботи. Тут йому спершу допомогли дистанційно звільнитись з шахтоуправління “Покровське”, чого він не встиг зробити самостійно через ведення активних бойових дій на території, де воно розташоване.

Через вузьку спеціалізацію чоловік зіткнувся з труднощами у доборі підходящого робочого місця. Адже як прохідник, машиніст підземних установок, гірник чи підземний електрослюсар він не був потрібен підприємствам Звягельщини. Кар’єрна радниця центру зайнятості Наталія Михальчук скеровувала безробітного до тих роботодавців, які мали актуальні вакансії спорідненої групи: електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування. Та за результатами відвідин потенційних роботодавців Олег отримував невтішне “не відповідає вимогам”.


Після консультацій у центрі зайнятості, оцінивши власні можливості та перспективи, чоловік вирішив прийняти пропозицію радниці щодо зміни напрямку працевлаштування: розглядати всі наявні варіанти, де влаштовує заробітна плата. Зі свого боку фахівчиня вела перемовини з керівниками провідних підприємств краю, які б могли забезпечити роботою переселенця.


Зрештою Олег обрав деревообробне підприємство, яке виготовляє продукцію для європейського споживача, і потребує відповідальних та старанних працівників навіть на роботи підсобного характеру. Оскільки ж деревообробна галузь –перспективна і прибуткова, а ініціативні працівники у підсобниках не затримуються, зичимо Олегові швидкого підвищення і, відповідно, зростання доходів для потреб багатодітної родини.

Вчора

Сторінки:
Нагору