КВІ
Четвер
25
19:26

​Ще одну смерть від COVID-19 зареєстрували на Житомирщині

65-річна житомирянка померла минулої доби від ускладнень, спричинених коронавірусною інфекцію. Про це інформує обласна державна адміністрація з посиланням на обласний лабораторний центр.

"Жінка захворіла 3-го серпня, діагноз підтвердили 4-го серпня. Пацієнтка мала супутні патології, які ускладнили перебіг хвороби", - йдеться у повідомленні. За даними центру, станом на 13-те серпня в області від ускладнень COVID-19 померли 49 людей.


Найбільше тих, хто померли від зараження коронавірусом, житомиряни (16). 6 людей померло в Житомирському районі, по 5 – у Бердичівському та Черняхівському, по 2 – у Любарському, Чуднівському, Романівському та Пулинському, по одному летальному випадку зареєстрували у Баранівському, Коростенському, Коростишівському, Малинському, Новоград-Волинському, Олевському, Попільнянському, Радомишльському та Ружинському районах.


Фахівці обласного лабораторного центру також інформують, що за минулу добу COVID-19 лабораторно підтвердили у 51 жителя області. З початку пандемії на Житомирщині на коронавірусну інфекцію заразилися 2 тис. 266 людей, 1 тис. 599 пацієнтів одужали.

Сторінки:
Нагору