КВІ
П'ятниця
19
15:52

​Серед переможців Кубку Європи з кікбоксингу WAKO – житомирянин Артем Мельник

В Анталії (Туреччина) завершився Кубок Європи з кікбоксингу WAKO. Національна команда України здобула шість нагород. Серед переможців є житомирянин, вихованець ЖДЮСШ “Авангард” Житомирської обласної ради Артем Мельник.

У турнірі серед дорослих спортсменів спортсмени завоювали дві золотих і дві бронзових відзнаки. У фулі в категорії до 86 кг перемогу здобув Артем Мельник. На першу сходинку в лайт-контакті (вага до 71 кг) піднявся Євген Клименко. Єдину жіночу нагороду на Кубку Європи 2021 в Туреччині виборола Аліна Мартинюк, яка стала третьою в розділі К-1 у вазі до 60 кг. Ще одну бронзову медаль до скарбнички національної команди поклав Сергій Борщан.


У змаганнях старших юніорів українці також підіймалися на п’єдестал пошани. Так, золотими стали Марк Гусар, який виступив у фул-контакті до 71 кг, і Олександр Воронцов, який презентував Україну в лайт-контакті в категорії до 67 кг.

Кубок Європи з кікбоксингу WAKO проходив з 08 по 12 квітня. У загальнокомандному заліку Україна посіла п’яте місце.


Довідково. Артем Мельник — член національної збірної команди України з кікбоксингу WAKO, майстер спорту України міжнародного класу, студент факультету фізичного виховання і спорту ЖДУ імені Івана Франка. Тренер Артема Мельника — В’ячеслав Гопанчук, заслужений тренер України, який має 25 років тренерського стажу, представляє ЖДЮСШ «Авангард» ЖОР.

Вчора

Сторінки:
Нагору