КВІ
П'ятниця
19
13:39

​Сергій Крамаренко: Ініціатива щодо визнання бійців добровольчих батальйонів - повинна була прийнята вже давно

По завершені сьогоднішньої сесії обласної ради депутати від Радикальної партії Олега Ляшка прокоментували результати засідання і підтримані їхньою фракцією рішення. Однією із важливих ініціатив, яку було підтримано депутатами стала визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України.

Перший заступник голови обласної ради, депутат від Радикальної партії Сергій Крамаренко переконаний що ініціатива про визнання бійців добровольчих батальйонів повинна була прийнята вже давно.


«Минуло майже три роки, коли бійці патріоти, справжні патріоти, не зважаючи на ті загрози, розуміючи, що йдуть воювати практично без знарядь захисту, без зброї. Але справжні патріоти зробили крок, а ми три роки обговорювали питання чи мають вони правові підстави чи не мають. Це наше зобов’язання було, і я хотів би вибачитися, що ми зробили це так пізно, але всіх зусиль докладемо до того, щоб це питання було не лише на папері. Щоб ця позиція набула реальних рис, реальних соціальних рис», - наголосив Сергій Крамаренко.


В свою чергу депутат облради, радикал Ілля Смичок також відзначив, що підтримав цю ініціативу, оскільки переконаний: прийняти її потрібно було, ще три роки тому, коли хлопці пішли на фронт, і одразу їх визнати і учасниками бойових дій, як такими, що є захисниками нашої Вітчизни.


«Ми маємо робити все для того, щоб ці хлопці не відчували себе ображеними і не заміченими державою і владою. Ми такі самі, як і вони, ми громадяни України, вони боронять безпеку держави там на сході, а ми боронимо безпеку в цій залі. Не даємо красти, не даємо брехати людям, максимально підтримуємо створення робочих місць, максимально робимо все, щоб затягнути в Житомирську область інвесторів, для того щоб створилися робочі місця. Ми максимально робимо все для громади, для учасників війни і для українців», - заявив Ілля Смичок.


На думку голови фракції Радикальної партії у Житомирській обласній раді Ігоря Романського, сесія прийняла багато важливих питань для області, від голосування по деяким питанням фракція утрималася, оскільки вони мають політичний характер.


«Фракція Радикальної партії і вся Радикальна партія «за» підвищення мінімальної зарплати, «за» підвищення пенсії, людям щоб була робота, щоб були робочі місця, щоб охорона здоров’я була, щоб на вищому рівні освіта. І ми до цього йдемо, прагнемо, і не зважаючи на більшість перешкод, які є в країні і в регіоні, ми до цього шляху дійдемо. Буде в нас і зріст економіки, і зріст пенсій і зріст заробітної платні», - підсумував Ігор Романський.

Вчора

Сторінки:
Нагору