КВІ
П'ятниця
19
09:33

​Сергій Сухомлин: Суворішого карантину через поширення коронавірусу у Житомирі не запровадять

До суворіших карантинних заходів на найближчі 10 днів, починаючи із 17-квітня, у Житомирі не вдаватимуться. Про це у відеозверненні на своїй ФБ-сторінці сказав Житомирський міський голова Сергій Сухомлин у відповідь на постанову головного санітарного лікаря області Зіновія Парамонова.

Постановою, зокрема, з-поміж іншого, передбачено, рекомендувати місцевим органам влади області із 17-го до 27-го квітня повністю припинити рух транспорту, у тому числі приватного, роботу усіх торговельних закладів та підприємств.


Сергій Сухомлин: "У тій постанові пропонується фактично на 10 днів закрити місто повністю, заборонити пересування не тільки комунального транспорту, а й приватного. Закрити всі підприємства міста Житомира, в тому числі і торговельні мережі, магазини. Але я не розумію, як забезпечити місто, у якому проживає 270 тисяч людей, продуктами харчування на 10 днів, як будуть працювати інші служби, як будуть працювати лікарі, як вони будуть добиратися на роботу. Тому я не бачу можливості на території Житомирської ОТГ вводити такі суворі заходи" .

Вчора

Сторінки:
Нагору