КВІ
П'ятниця
26
01:20

​Служба зайнятості посприяє жителю Коростеня у відкритті магазину будтоварів

3 грудня ми щороку відзначаємо Міжнародний день осіб з інвалідністю. У Коростенському центрі зайнятості таким особам сприяють у підборі підходящої роботи відповідно до їх професійних навичок і знань, рекомендацій медико-соціальної експертної комісії та індивідуальної програми реабілітації.

Так, Євген Яковлєв, зважився на такий відповідальний крок, як відкриття власного магазину будівельних товарів. Протягом перебування у службі зайнятості, чоловік відвідував співбесіди з роботодавцями, бо ще не був психологічно готовий стати підприємцем. Він активно шукав собі підходящу вакансію, але пошук не привів до позитивного результату.


У процесі співпраці з кар’єрним радником, зваживши ретельно всі "за" і "проти" Євген все ж таки зробив вибір на користь самозайнятості. Побажаємо йому успіху та витримки на цьому шляху.


Також для такої категорії людей служба зайнятості організовує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації; залучає до посильної тимчасової зайнятості, навчає техніці пошуку роботи та самопрезентації тощо.

Вчора

Сторінки:
Нагору