КВІ
П'ятниця
19
16:16

​Сьогодні Україна об’єднала навколо себе весь цивілізований світ, – Віталій Бунечко на урочистостях до Дня Незалежності. ФОТО

Поміж тривалими повітряними тривогами сьогодні, 24 серпня, Житомирщина відзначила головне свято нашої Держави – День Незалежності України.

Так, у Житомирі відбулися урочистості, участь у яких взяли начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступники, в.о. голови Житомирської обласної ради Володимир Ширма, секретар Житомирської міської ради Віктор Клімінський, військові та громадськість.



«Кожного року ця подія наповнюється для нас новим неосяжним змістом. Минулого року ми зрозуміли, що 30 років новітньої української Держави мають величезну вагу для нашого народу. А цей, ще один, бойовий рік довів, що Україна не лише утвердилася як незалежна країна у сучасному світі, але й змогла об’єднати навколо себе весь цивілізований світ»,- наголосив у своєму вітальному слові Віталій Бунечко.


Також начальник ОВА додав, що цьогоріч дата 24 серпня – це не лише відзначення Дня Незалежності України. У цей день минає рівно пів року від початку повномасштабного вторгнення росії на Україну. Вже протягом шести місяців Збройні Сили дають гідну відсіч російським загарбникам.



«Україна щодня продовжує завойовувати своє право бути незалежною державою. Низький уклін батькам і матерям, які виховали мужніх Героїв. Вічна пам’ять про загиблих захисників і тих, хто попри все відстоює рідну землю завжди житиме у наших серцях. Слава усім, хто своєю справою наближає нашу Перемогу! Слава Україні!», – сказав Віталій Бунечко.


Для учасників заходу із тематичними номерами виступили творчі колективи Житомирської області.


Віталій Бунечко також вручив Подяку начальника Житомирської ОВА військовим, волонтерам Житомирщини.









Вчора

Сторінки:
Нагору