КВІ
Четвер
25
09:41

​Станом на 26 січня більше 100 шкіл Житомирщини перейшли на дистанційне навчання

Про це розповів заступник начальника управління освіти і науки Житомирської ОДА Юрій Сальманович журналістам телеканалу «С-TV». Також, він зазначив, що 31 ЗЗСО області перешли на дистанційне навчання у звязку із високою захворюваністю на респіраторні хвороби.

Зокрема, на онлайн-навчання перейшли найбільше шкіл у Радомишльській та Пулинській громадах, а також у Новоград-Волинському районі та у Житомирі. Крім того на самоізоляції перебувають 452 класи освітніх закладів Житомирщини.


«Ми щодня збираємо інформацію від громад області і увечері маємо загальну картину. Рішення про перехід на дистанційне навчання приймаються досить швидко, наприклад, впродовж декількох годин, за умови різкого підвищення захворюваності, визначені класи йдуть на самоізоляцію», — зазначив Юрій Сальманович.


Нагадаємо, що станом на 24 січня з 570 закладів загальної середньої освіти Житомирської області 1 знаходився на канікулах та 2 працювали дистанційно у зв’язку із карантином.


Крім того, за добу 26 січня на Житомирщині зареєстровано найбільшу кількість нових лабораторно підтверджених випадків — 2467.

Вчора

Сторінки:
Нагору