БЕР
Четвер
28
20:01

У Києві неповнолітня студентка втекла до свого хлопця на Житомирщину

Дівчину знайшли завдяки співпраці поліцейських столиці та Житомирщини. Наразі вона передана батькам, її життю та здоров’ю нічого не загрожує. За її словами, на такий вчинок вона наважилася через непорозуміння з родичами.

До Голосіївського управління поліції звернулися батьки студентки із заявою про те, що їхня донька, 2002 року народження, пішла із гуртожитку на вулиці Стельмаха та не повернулася й не виходить на зв’язок. Отримавши повідомлення, поліцейські невідкладно розпочали пошуки зниклої дівчини.


Як розповів старший інспектор сектору ювенальної превенції Голосіївського управління поліції Захар Суліцький, поліцейські надіслали орієнтування на неповнолітню колегам по всій Україні та встановили, що вона, імовірно, може перебувати у свого хлопця на Житомирщині:


«На пошуки втікачки ми поїхали у сусідню область. Невдовзі нам зателефонували місцеві колеги і повідомили, що помітили розшукувану дівчину на автовокзалі, де й зупинили її».


Свої дії неповнолітня пояснює тим, що батьки забороняють зустрічатися їй з хлопцем. Тоді вона вирішила поїхати до нього і не казати про це родичам.


Правоохоронці встановили, що жодних протиправних дій відносно дівчини вчинено не було. Інспектори сектору ювенальної превенції передали її батькам та провели із родиною профілактичну бесіду щодо недопущення у майбутньому подібних випадків та звернули увагу на наслідки, до яких можуть призвести такі ситуації.

Сторінки:
Нагору