БЕР
П'ятниця
29
16:34

​Страшна аварія на Житомирщині - ВАЗ-2101 злетів у кювет та перекинувся на бік

Малинський район: фахівці ДСНС провели аварійно-рятувальні роботи на місці ДТП.

4 січня о 04:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася на автошляху Малин – Черняхів.


З’ясувалося, що поблизу с. Нянівка Малинський району автомобіль ВАЗ-2101 з’їхав у кювет та перекинувся на бік. У транспортному засобі перебувало двоє людей. По прибуттю бійців ДСНС пасажир, який отримав травми, лежав на землі поблизу автівки. Його на ношах рятувальники доправили до автомобіля швидкої допомоги. Надалі він був госпіталізований до Малинської центральної районної лікарні.

Щоб вивільнити водія, бійці ДСНС спочатку поставили автомобіль на колеса, а вже потім, користуючись гідравлічним інструментом, відкрили передні пасажирські двері та дістали чоловіка. З’ясувалось, що водій, на жаль, загинув на місці події.


До проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спеціальної аварійно-рятувальної техніки. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються правоохоронцями.

Сторінки:
Нагору