КВІ
П'ятниця
19
06:03

​Страшна аварія на Житомирщині: Рятувальники деблокували з понівеченого авто трьох травмованих пасажирів та загиблого водія. ФОТО

5 вересня о 9:34 за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про те, що на 178 км автотраси Київ – Чоп поблизу смт Пулини сталося зіткнення легковика «Audi» з вантажівкою. На місце події виїхали фахівці 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

До прибуття рятувальників медики швидкої дістали та госпіталізували постраждалу пасажирку, яка перебувала на передньому сидінні легковика, ще один пасажир покинув автівку самостійно. Інші двоє жінок та чоловік, які знаходилися на задньому сидінні «Audi», були затиснуті конструкціями понівеченого транспортного засобу.


За допомогою гідравлічних ножиців та шансового інструменту рятувальники по черзі дістали усіх постраждалих та транспортували їх до карет швидкої допомоги. Усіх травмованих медики госпіталізували до Пулинської центральної районної лікарні. Також фахівці ДСНС деблокували загиблого 21-річного водія легковика.


Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються.


Вчора

Сторінки:
Нагору