КВІ
П'ятниця
19
09:39

​Студентів Поліського університету, які боронять країну у складі 95-ї бригади, відзначено державними нагородами

Президент України Володимир Зеленський відзначив державними нагородами за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі 192 військовослужбовців ЗСУ. Про це йдеться у відповідному наказі №357/2022 від 22.05.2022 року.

Зокрема, у їх числі четверо десантників 95-ї бригади ДШВ ЗСУ – студентів заочної форми навчання факультету лісового господарства та екології Поліського національного університету:


Орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня нагороджений Мещеряков Руслан Валентинович — сержант (4 курс, «Водні біоресурси та аквакультура»).

Орден «За мужність» ІІ ступеня отримав Недашківський Віктор Іванович — старший сержант (3 курс, «Водні біоресурси та аквакультура»).

Сімак Сергій Вікторович — головний сержант (4 курс, «Екологія») та Чудінов Олександр Сергійович — солдат (3 курс СТН, «Водні біоресурси та аквакультура») відзначені орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

«Україна захищає свою незалежність завдяки мужності і героїзму українських воїнів, зокрема героїв-десантників, які непорушною стіною стоять на захисті незалежності нашої держави. Дякуємо воїнам на усіх фронтах за оборону Батьківщини! Пишаємося і захоплюємося звитягою наших студентів. Україна обов’язково переможе і ми неодмінно зустрінемося з цими хлопцями в навчальних аудиторіях, а поки бажаємо сил, здоров’я і наснаги! Слава Україні! Героям Слава», – відзначає ректор Поліського національного університету Олег Скидан.


Нагадаємо, що за час повномасштабної війни загинули студент та випускник Поліського національного університету. Десантник 95 бригади – 35-річний Василь Бондар у 2009 році закінчив факультет аграрного менеджменту, спеціальність «Економіка підприємства». Русинський Вадим навчався на 2 курсі заочної форми навчання спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура».


Пресслужба Поліського національного університету

Вчора

Сторінки:
Нагору