КВІ
Вівторок
23
23:28

​Територіальні громади Житомирщини продовжують роботу над створенням безпечних умов у закладах освіти, – Юрій Денисовець

Сьогодні, 07 вересня, відбулося чергове засідання обласної комісії щодо погодження на організацію процесу навчання в очному або змішаному режимах.

У засіданні взяли участь заступник начальника Житомирської ОВА Юрій Денисовець, регіональні представники ДСНС, Національної поліції України, Департаменту цивільного захисту населення та оборонної роботи ОВА, Департаменту освіти і науки ОВА та Служби якості освіти.


До розгляду комісії подали документи 8 територіальних громад та загалом ще 30 закладів освіти отримали погодження на організацію процесу навчання.


Форма роботи визначається індивідуально щодо кожного закладу освіти. Особлива увага – наявність усіх безпекових компонентів освітнього процесу, створення належних умов в укриттях.


«Територіальні громади Житомирщини продовжують роботу над створенням безпечних умов у закладах освіти. Найголовніше – це те, щоб кожний заклад перетворився на осередок безпеки, для кожного учасника освітнього процесу», — сказав Юрій Денисовець.


За інформацією Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА, на даний час 790 закладів освіти отримали погодження на очну або змішану форму роботи. Решта – продовжують роботу з підготовки укриттів.


Нагадаємо, що у Новоград-Волинському районі понад 80 % закладів освіти перейшли на офлайн-навчання.


Довідково. За час роботи комісії на розгляд надійшов 1251 пакет документів від 65 територіальних громад із пропозиціями погодити очну форму навчання для закладів освіти Бердичівського, Новоград-Волинського, Коростенського та Житомирського районів, у тому числі від 56 закладів спеціальної та спеціалізованої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти та фахової передвищої освіти області.

Вчора

Сторінки:
Нагору