БЕР
П'ятниця
29
14:35

​Триває активна співпраця з представниками платників податків щодо вирішення проблемних питань агробізнесу

Про проблеми із розблокування податкових накладних у сільськогосподарських підприємств йшлося на зустрічі керівництва податкової служби області та «Асоціації платників податків України» у Житомирській області.

У заході взяли участь в.о. начальника податкової служби області Сергій Красиленко, начальник управління оподаткування юридичних осіб Денис Мельниченко, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Богдан Костюк, голова ТВ «АППУ» в Житомирській області Геннадій Карпінський та керівник МВ «АППУ» у м. Житомирі Олена Астахова.


Сьогодні одним з гострих питань для агробізнесу є блокування податкових накладних / розрахунків коригувань та віднесення платників до категорії ризикових.


Під час обговорення, за пропозицією Олени Астахової, було домовлено про проведення семінару в форматі онлайн щодо роз'яснення алгоритму дій платника ПДВ у разі зупинення реєстрації податкових накладних та розрахунків коригування.


Сергій Красиленко наголосив на відкритості та готовності постійно підтримувати діалог із бізнес-спільнотою, а також зазначив, що для якісного та оперативного спілкування розчала роботу Комунікаційна податкова платформа. Всі звернення, які надійдуть на платформу, отримують зворотний зв’язок від податківців Житомирщини.

Сторінки:
Нагору