БЕР
П'ятниця
29
08:34

​У 4 районах Житомирщини відновлюють електропостачання після грози

У населених пунктах Новоград-Волинського, Олевського, Любарського та Ємільчинського району аварійно-відновлювальні бригади відновлюють електропостачання. Про це повідомляють у Житомиробленерго.

З 16 на 17 травня 2019 року складні погодні умови, які супроводжувалось активною грозою, шквальним вітром, зливними дощами, призвели до пошкодження електричних мереж.


За словами першого заступника Новоград-Волинської РДА Наталії Даниленко, у районі було знеструмлено 23 населених пункти. Окрім цього, через сильний град пошкоджені дахи будинків у с. Майстрова Воля, а також поля сільськогосподарських підприємств на території району.


«Наразі бригади продовжують працювати над відновленням електропостачання, а працівники РДА об’їжджають населені пункти, в яких найбільше постраждали жителі від негоди. Після цього плануємо провести позачергове засідання ТЕБ та НС, аби прийняти рішення для ліквідації наслідків негоди», – зазначила Наталія Даниленко.


Загалом в області через відклоючення ліній електропередач були знеструмлені 74 населених пункти, 399 ТП-6-10/0,4кВ. Для ліквідації наслідків негоди у терміновому порядку організовані додаткові аварійно-відновлювальні бригади в РЕМ, на території яких сталися відключення.


Бригади працюють над відновленням електропостачання у 4 районах: Новоград-Волинському, Олевському, Любарському та Ємільчинському.

Вчора

Сторінки:
Нагору