КВІ
Четвер
25
12:19

​У Бердичеві через пандемію коронавірусу посилили патрулювання вулиць

Представники поліції та нацгвардійці щодня у посиленому режимі патрулюють вулиці Бердичева. Про це Суспільному розповів заступник керівника Бердичівського відділу поліції Олександр Гетенок.

За його словами, обхід містом здійснюють 12 патрулів. Вони розповідають людям про небезпеку поширення коронавірусної інфекції, але нікого не затримують. Окрім цього, вулиці патрулюють поліцейські автомобілі.


Олександр Гетенок: "Працівники національної гвардії України разом із поліцейськими здійснюють піше патрулювання. Завдання – проводити профілактичні заходи, роз’яснювальну роботу, вживати заходів щодо реагування щодо адмінправопорушень. Насамперед застерігати громадян залишатися вдома".


Бердичівлянка Людмила: "Я, в основному, сиджу вдома. Якщо потрібно хліб, то я вийшла у найближчу крамницю, купила і повернулася. Ще я ходжу до знайомої молочниці на базар. Оце куплю молоко і несу дочці на роботу. Вона забрала в мене, двері закрила і йду додому".


За інформацією обласного лабораторного центру, на сьогодні Бердичів посідає друге місце в області за кількістю випадків COVID-19. Коронавірус тут лабораторно підтвердили у 32 людей, в тому числі на останню добу – у 6-ти людей.

Вчора

Сторінки:
Нагору