КВІ
Четвер
25
19:07

​У Бердичеві дільничні офіцери поліції припинили понад 600 адміністративних та 11 кримінальних правопорушень

Профілактика злочинів та правопорушень, а також взаємодія з громадами - щоденна робота дільничних Бердичівського районного відділу поліції.

Так, з початку року правоохоронці виявили та припинили 680 адміністративних правопорушень. До адміністративної відповідальності притягнуто 188 громадян за ст. 178 (Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді) КУпАП та стільки ж за куріння у заборонених місцях (ст. 175-1 КУпАП). Крім того, 6 місцевих жителів притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення тиші (ст. 182 КУпАП) та ще трьох за ст.185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) КУпАП.


Дільничні офіцери поліції систематично проводять превентивні заходи, спрямовані на дотримання громадянами встановлених карантинних обмежень. За півтора місяці правоохоронці склали понад 70 адміністративних матеріалів за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.


Дільничні офіцери регулярно нагадують громадянам про правила безпеки та захисту від крадіжок, шахрайств, інших правопорушень, дотримання правопорядку. Відвідують сім’ї зі складними життєвими обставинами, перевіряють за місцем проживання власників зброї, а також осіб, які схильні до вчинення правопорушень та перебувають на відповідних обліках.


Відтак дільничні склали та направили до суду 32 адміністративних протоколів за ст. 173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статі, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування). На профілактичний облік за звітний період поставлено 6 дебоширів, з них 1 жінка. Також поліцейські винесли 19 термінових заборонних приписів.


Перевірили 16 жителів району, які перебувають під адміністративним наглядом та за порушення його умов склали 30 адміністративних протоколів (ст. 187 КУпАП).


Окрім розгляду звернень громадян та превентивної роботи, правоохоронці проводять заходи по запобіганню та розкриттю злочинів. З початку року дільничні офіцери поліції встановили причетних осіб в 11 кримінальних провадженнях. Серед розкритих злочинів: крадіжки, незаконний обіг наркотичних засобів, нанесення тілесних ушкоджень та інші.

Сторінки:
Нагору