БЕР
П'ятниця
29
15:44

​У Бердичеві керівництво управління Служби судової охорони зустрілося з мером та головою суду

Керівництво Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області продовжує практику особистого діалогу з керівництвом судів області та органів місцевого самоврядування.

Так, нещодавно начальник управління полковник Служби Геннадій Герасимчук та його заступник з забезпечення полковник Служби Анатолій Новіцький зустрілися з головою Бердичівського міськрайонного суду Олександром Яковлєвим, Бердичівським міським головою Сергієм Орлюком та його першим заступником Артемом Азізовим.


Темою робочих зустрічей була безпека громадян, які відвідують судову установу, та можливість залучення Служби судової охорони до міської програми з профілактики злочинності в питанні надання доступу до камер вуличного відеоспостереження.


«Нас цікавлять саме ті камери, які відкривають огляд на суд та прилеглі вулиці, для того, аби наші співробітники, які несуть службу на пусту пропуску та охорони Бердичівського міськрайонного суду, мали змогу реагувати на зміну обстановки навколо судової установи», - пояснив полковник Служби Геннадій Герасимчук.


Мер Бердичева та його заступник поінформували представників Служби судової охорони про заплановане оновлення системи вуличного відеоспостереження та налагодження комунікації з підприємцями, які вже встановили відеокамери біля своїх закладів.


«Бердичівський міськрайонний суд розташований на одній з найбільших вулиць міста, неподалік працює міський ліцей. Таке розміщення суду передбачає наявність нових сучасних камер, і влада готова співпрацювати зі Службою судової охорони в цьому напрямку», - запевнив перший заступник міського голови Артем Азізов.

Сторінки:
Нагору