КВІ
Четвер
18
13:32

​У Бердичеві на COVID-19 захворіла 40-річна медсестра

Троє жінок на Житомирщині станом на 22-гу годину вечора 6-го квітня захворіли на коронавірус. Зокрема, це дві жінки із Малина – 58-річна дружина та 17-річна дочка чоловіка, який підхопив COVID-19 раніше, та 40-річна медсестра із Бердичева. Про це повдіомляє Суспільне Житомир.

Про нові лабораторно підтверджені випадки захворювання на коронавірус в області під час щоденного брифінгу розповів заступник голови Житомирської облдержадміністрації Володимир Федоренко.


За словами керівника обласного управління охорони здоров'я Миколи Суслика, медпрацівниця, яка захворіла на коронавірус у Бердичеві, не контактувала з хворими бердичівлянами. Натомість контактувала з родичами, які приїхали із Польщі та з інших регіонів України.


Експрес-тест на COVID-19 її чоловіка показав негативний результат. Встановили коло контактних осіб. Це осіб. Всі вони під наглядом сімейних лікарів. їм зроблять експрес-тести на COVID-19 і, за потреби, проведуть ПЛР-діагностику.


У Житомирській області станом на 7-ме квітня зареєстровали 14 лабораторно підтверджених випадків COVID-19: по 2 випадки в Радомишлі, Житомирі та в Коростенському районі і по 4 випадки у Малинському та Бердичівському районі. Всі вони перебувають під наглядом лікарів сімейної медицини.

Вчора

Сторінки:
Нагору