БЕР
Четвер
28
15:45

​У Бердичеві поліцейські нагадують містянам про важливість дотримання карантинних обмежень

Правоохоронці Бердичівського районного відділу поліції перевіряють власників магазинів, розважальних закладів, кафе, ресторанів та інших місць дозвілля на дотримання карантинних обмежень «червоної» зони.

- Наразі ми проводимо активну роз’яснювальну роботу серед населення щодо необхідності дотримання протиепідемічних вимог і звертаємо увагу громадян на адміністративну відповідальність за порушення встановлених правил і кримінальну - за використання підроблених сертифікатів про вакцинацію від Covid-19, – розповів заступник начальника відділу поліції з превентивної діяльності Бердичівського РВ Олексій Заверуха.


Поліцейські працюють у складі рейдових груп, до яких входять представники Держпродслужби та місцевого самоврядування. Вони моніторять виконання карантинних обмежень громадянами та суб’єктами господарювання. Також патрульні здійснюють заходи з контролю за виконанням протиепідемічних вимог пасажирами міжрегіонального сполучення.


Загалом за час перебування Житомирщини в «червоній» зоні працівники превентивної діяльності Бердичівського районного відділу поліції перевірили понад сотні суб’єктів господарювання та зафіксували 70 порушень правил щодо карантину людей, передбачених ст. 44-3 КУпАП.


Серед складених адміністративних матеріалів 7 осіб знаходилися в громадських місцях без відповідних документів, решта нехтували карантинними обмеженнями та дозволяли собі знаходитися в приміщеннях перукарень, магазинів, лікарень, на територіях ринків без засобів індивідуального захисту. Також поліцейські виявили і водіїв, які під час здійснення пасажирських перевезень перебували без масок, чим порушили встановлені правила щодо карантину людей.


Профілактична робота триває й надалі.


Правоохоронці закликають громадян суворо дотримуватися визначених заходів запобігання поширенню інфекції. Бережіть себе та близьких і будьте здорові!

Сторінки:
Нагору