КВІ
Четвер
25
23:38

​У Бердичеві поліцейські встановили причетність парубка до крадіжки та грабежу

26 травня слідчі Бердичівського районного відділу поліції оголосили про підозри у майнових злочинах 23-річному уродженцю смт Ружина. Досудові розслідування тривають.

На початку травня до поліції звернулася місцева жителька. Жінка розповіла, що пізно увечері вона поверталась з роботи додому. Коли йшла вулицею, невідомий хлопець смикнув з її плеча сумочку та втік. Таким чином заявниця втратила мобільний телефон та гроші.


Під час розслідування оперативники встановили причетність до діяння 23-річного молодика. Хлопець згодом розповів, що телефон продав, а чужі гроші витратив на власні потреби.


Також поліцейські встановили, що парубок причетний ще до одного злочину. Перебуваючи у квартирі свого знайомого, він скористався неуважністю господаря і забрав його телефон. Викрадений гаджет поліцейські у молодика вилучили.


26 травня слідчі оголосили йому про підозру одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ст. 185 (Крадіжка) та ст. 186 (Грабіж).


Нині за вказаними фактами тривають досудові розслідування. Поліцейські перевіряють підозрюваного до інших діянь, скоєних на території міста та Бердичівського району, а також встановлюють місце знаходження мобільного потерпілої.


Відповідно до чинного законодавства за сукупністю вчиненого чоловікові може загрожувати до 6 років ув’язнення.

Сторінки:
Нагору