БЕР
П'ятниця
29
07:58

​У Бердичеві поліцейські затримали торговця амфетаміном. ФОТО

3 лютого оперативники Управління протидії наркозлочинності ГУНП Житомирщини у ході негласних дій зафіксували факти продажу жителем райцентру психотропної речовини. Поліцейські припинили протиправну діяльність чоловіка та затримали його. Вирішується питання про обрання для нього міри запобіжного заходу.

34-річний молодик уже потрапляв у поле зору правоохоронців через свої нелегальні заняття, але притягувався лише до адміністративної відповідальності.


Цього разу поліцейські зафіксували, що чоловік не лише зберігає наркотичні засоби для власних потреб, а й продає амфетамін іншим. Після чергового такого факту молодика і затримали.

- У ході подальших дій ми провели обшуки у двох квартирах за місцями тимчасового проживання підозрюваного, - розповів заступник начальника Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області Олександр Богун. – В оселях було виявлено розфасовані наркотики, сильнодіючі таблетки, електронні ваги з нашаруванням порошкоподібної речовини, холодну зброю, колекцію монет, інші речі, що можуть бути краденими.


Усе вилучене було направлено на відповідне експертне дослідження.


Досудове розслідування нині проводиться за ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


Молодикові може загрожувати від 4 до 8 років ув’язнення. Нині він затриманий відповідно до ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо міри запобіжного заходу.


Вчора

Сторінки:
Нагору