БЕР
Четвер
28
21:46

​У Бердичеві поліцейські завершили розслідування обставин вбивства жителя Андрушівської громади

Днями поліцейські районного відділу закінчили досудове розслідування кримінального провадження щодо умисного вбивства жителя м. Андрушівки. Правоохоронці встановили причетність до цього діяння його знайомого. Того ж дня правоохоронці затримали чоловіка. Нині обвинувальний акт відносно нього скеровано до суду.

Подія трапилася на початку червня. Про мертвого товариша у будинку до поліції повідомив його господар. Згодом фахівці судово-медичної експертизи встановили, що смерть чоловіка настала від завданих йому тілесних ушкоджень.

У ході досудового розслідування слідчі зібрали докази причетності 42-річного жителя м. Андрушівки до завдання фатальних травм загиблому.

Так, поліцейські встановили, що того вечора потерпілий гостював у свого знайомого, де вони разом розпивали спиртне. В якийсь момент між чоловіками виник раптовий конфлікт. У розпалі емоцій господар будинку завдав опонентові численних ударів, які й виявилися для нього смертельними.

Відтак слідчі поліції повідомили 42-річному чоловікові про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Після проведення усіх необхідних процесуальних дій обвинувальний акт відносно чоловіка днями було скеровано до суду. Відповідно до чинного законодавства, за протиправне діяння обвинуваченому загрожує від 7 до 15 років або довічне ув’язнення.

Сторінки:
Нагору